Spar penge på billig webhosting hos one.com

One.com – Stabil webhosting

Jeg har i flere måneder fantaseret om en side på internettet, hvor jeg har mulighed for at offentliggøre de produkter, jeg kreerer i webshop lavet i WordPress.

Problemet er bare, at jeg er mere talentfuld til at male end jeg er til IT. Det meget omfattende. Ord som domæne og webhosting var meget fjernt for mig. I hvert fald før jeg i selskab med en god ven satte mig ned for at sætte mig ind i sagen. Med kompetent assistance var det faktisk ikke så uoverskueligt.

Indledningsvist skulle jeg sætte mig ind i hvor min hjemmeside skulle være. essentielt, at det var blandt andet billigt og til at stole på. Der er utrolig mange forskellige valgmuligheder. Mit vigtigste råd er at danne sig et overblik de forskellige steder og så udvælge det sted, der føles som den korrekte til jeres firma.

webhosting

Bedste webhosting i Danmark

Vi kom frem til et webhotel hos One.com, der passede strålende til mine behov. Valget virkede nem at gå til og rimelig prismæssig. I øvrigt var det vigtigt for mig, at stedet kan tilbyde kundesupport på det danske sprog. Jeg taler ikke specielt godt på andet end dansk.

Der gik ikke lang tid var min website færdig. Jeg er absolut jublende over det færdige resultat. Hvis der kommer uklarheder, kan jeg ubesværet ringe til webhosten, og så får jeg kun kyndig vejledning. Jeg har glædeligvis heller ikke været udsat for problemer på mit website.

Jeg har overraskende nok på få måneder fået et stigende antal gæster på min hjemmeside, og i dag fantaserer jeg om en mindre shop, så jeg kan afsætte de fleste af mine kreationer. Måske kunne det blive en hel lille virksomhed om et år. Jeg ønsker, at jeg kan tjene kontanter nok til at leve af det.

Jeg vil anbefale alle, der drømmer om det samme som jeg: Giv det en chance! Med en smule assistance var det overraskende nok ikke så svært. Der findes rigtig forskellige muligheder, og det er essentielt at gå med en webhost, der synes som den rigtige for dig.

Jeg er som nævnt langt mere dygtig til at tegne, end jeg er til hjemmesider. Hvis jeg kan lykkes med det, så er jeg sikker på, at de fleste kan tilsvarende.

Hvis der eksisterer noget, du er specielt god til, så bør du dele det med verden. En side på nettet er en særlig tilgængelig chance for at gøre det. Hvis det synes besværligt, kan jeg anbefale at få en hjælpsom en god veninde eller fx fætter til at hjælpe til.