Kasser med måltider er løsningen, hvis du mangler inspiration til at handle ind hver dag.

De fleste mennesker ved hvad det vil sige at købe ind i sidste øjeblik pga. at der skal mad på bordet. Det er spild af tid og er besværligt. Al den tid kan du prioritere på noget, der er noget mere sjovt på en stressende arbejdsdag.
Det fikse ved måltidskasser er, at man slipper for at udtænke ugens måltider og handle ind. I en øko måltidskasse er en planlagt madplan og lige præcis de ingredienser, du har brug for for at lave sund aftensmad. Varerne er afmålt i lige præcis de mængder, der er behov for. På den måde slipper du for at smide mad ud.

Der eksisterer mange kasser med måltider at vælge imellem. Der findes måltidsleveringer til vegetarerne, allergikerne, de kræsne, dem der gerne spiser økologisk, de miljøbevidste, børnefamilierne og dem, der lever for sig selv. Derfor eksisterer der selvfølgelig også en måltidskasse, der passer præcist til jeres behov.

Uanset hvilken virksomhed I får måltidslevering af, kan I vælge den, så kassen passer din families ønsker. I kan fx tilpasse hvor mange ugedage, du vil have leveret mad til. Hvor mange mennesker, der skal spise med. Og du kan desuden selv beslutte hvilken ugedag, du ønsker at få levering af måltidskassen.
Har du meget lidt tid til madlavning, kan du faktisk vælge måltidskasser, hvor maden er tilberedt, og det eneste, du selv skal sørge for, er at varme og servere den. På den måde er du fri for selv at snitte grønt og tilberede fjerkræ.
Foretrækker du omvendt at tilberede din mad selv, findes der selvfølgelig masser af alternativer for det.
Der findes som nævnt i det ovenstående et stort tilbud af måltidslevering, så der er én til dig uanset dine behov. Et udvalg af de mest populære firmaer er Måltidsboxen :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet understreger – ret nemt. Du kan fravælge imellem det store udvalg af forskellige retter. Der er hvad til hverdagen, retter fra andre lande, børnevenlig mad og så videre. Råvarerne i kasserne fra Retnemt er som dem, du handler i butikkerne med tilkøb af økologiske produkter, hvis du foretrækker det. Du kan uden besvær skifte måltiderne i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du gerne vil prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Ved Årstiderne er de friske fødevarer og økologi i fokus. Her er du garanteret masser af sunde produkter i dine måltider. Der er masser forskellige kasser at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Aarstiderne et rigtig godt valg af måltidslevering. Der er derudover også rigelige muligheder for at bestille måltider med kød, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt måltider leveret til dit hjem. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at varme maden og anrette det. Ren luksus i en fortravlet hverdag, hvor det stadig er vigtigt at spise lækkert. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du foretrækker vegansk mad eller måltider med kød. Du kan desuden blande det, hvis du blot har det bedst med enkelte dage uden kød om ugen.

Skagenfood. Skagenfood kasser med mad er mest måltider med fisk og klimavenlige retter. Du kan også vælge kasser med kød og fjerkræ. Skagenfood laver desuden måltidslevering med færdigtilberedt retter. Der er med andre ord de fleste hos Skagenfood.